Webshop efter dine behov og ønsker


Vælger du at få designet eller optimeret din webshop ved Digitaloprimize, får du en professionel webshop efter dine behov og ønsker, med kvalitet og personlighed i højsædet som passer til lige netop din virksomhed.

Hos Digitaloptimize slipper du for uforudsete udgifter og betaler kun for det, du har brug for. Du vælger en løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker, og får en derved en webshop til en fair pris, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Behov/Kravspecifikation

Uanset størrelsen på din webshop, så skal vi have en snak med dig, om netop dine behov, hvilke produkter og marked din webshoppen skal ramme. Ved at vi har denne indledende samtale, kan vi spore os ind til dig og dine behov for funktionaliteter m.m.


Tilbud

Ud fra vores indledende samtale, kan der udarbejdes et tilbud, som udpensler hver enkelt funktionalitet og hvad det kommer til at koste. Det giver dig et godt overblik.


Grafik

Når du har godkendt tilbudet, så vil du få en snak omkring ønsker for dit design, billeder, ikoner m.v. Eferfølgende bliver der designet forside samt undersider, som du vil modtage og vi sammen vil nå i mål med.


Udvikling

Selve udviklingen af din webshop går i gang, når du har godkendt det grafiske udkast af forsiden.


Betalingssystemer

For at du kan sælge dine produkter på din nye webshop, så kræver det opsætning af betalingsgateway og indløsningsaftaler – og det er selvfølig også noget der bliver sat op for dig. Vi tager en snak om andre muligheder, som f.eks. mobilepay er nødvendigt for din shop


Lancering

Når hele webshoppen er i mål, så bliver vi enige om en lanceringsdato, hvor din nye webshop kan gå i luften.

Hvad får du ved Digitaloptimize

Personlig rådgivning

Ved Digitaloptimize menes det at god rådgivning og proaktivitet er opskriften på et godt samarbejde. Og at vi med en god dialog kommer længst i samarbejdet, derfor er dette inkluderet i din pris på din webshop løsning. Du får altså personlig rådgivning igennem hele projektet.

Sikkerhed & funktionalitet

Uanset størrelsen og prisen på en webshop hos Digitaloptimize, så er fællesnævneren for samtlige projekter at de er gennemførte. Ved Digitaloptimize går jeg op i at det produkt og den ydelse der leveres er professionelt, funktionelt og sikkert. Derfor får du dette med i din webshop pris.

WordPress

Jeg levere alle webshop løsninger i de mest populære CMS systemer derfor kan du vælge mellem WordPress eller Shopify, under vores indledende samtale vil vi finde den bedste løsning for dig og din forretning. Dette gør, at din webshop også er utrolig nem at redigere i efterfølgende. Du får altså det mest brugervenlige CMS system, som samtidig er bygget på et godt teknisk fundament.


100% tilpasset dine behov & ønsker

Inkluderet i din wepshop pris er at den foruden af være professionel, også er 100% tilpasset dine behov og ønsker. Ingen opgaver er for små eller store, det vigtigste for Digitaloptimize er helt simpelt at du er tilfreds med løsningen. Jeg lytter altid til dine behov og ønsker, og undersøger mulighederne på markedet. Har du derfor atypiske ønsker til din nye webshop løsning tager vi en snak om dette.


Hvad koster en Webshop

Et spørgsmål som alle stiller, når de skal have en hjemmeside "Hvad koster en hjemmeside?" eller "kan du komme med en pris på en hjemmeside?" Dette er ofte stillede spørgsmål. Som med alle andre ydelser ønsker man, at få en gennemskuelig pris og ikke mindst en pris, som er fast og hvor regningen ikke løber løbsk. Med en hjemmeside pris ved Digitaloptimize er der ingen uforudsete regninger.
Professionel Shopify webshop

Velegnet til nystartede virksomheder der ønsker en flot og brugervenlig webshop i Shopify.


15.000 – 25.000 kr.

Ekskl. moms


Professionel Woocommerce webshop

Velegnet til nystartede virksomheder der ønsker en flot og brugervenlig webshop i CMS systemet Woocommerce.


15.000 – 25.000 kr.

Ekskl. moms


Avanceret Shopify webshop

Velegnet til virksomheder der ønsker en skræddersyet webshop på 1. klasse.


25.000 – 40.000 kr.

Ekskl. moms


Avanceret Woocommerce webshop


Velegnet til virksomheder der ønsker en skræddersyet webshop i et godt teknisk fundament.


25.000 – 40.000 kr.

Eksl. moms


Digitaloptimize's komplette løsninger til prisen

Når du køber en webshopsløsning ved Digitaloptimize vil du hurtigt mærke engagement i din forretning. Allerede i indledende samtaler gør jeg en indsats for at forstå dine nuværende udfordringer og muligheder. En forståelse for din forretning er nødvendig for at komme bedst muligt i mål med dig projekt. Det er vigtigt, at du får følelsen af at jeg tager medansvar og udviser en reel interesse. Din online succes er mit mål uanset og du "bare" køber en webshop eller om vi har et samarbejde, der fortsætter med markedsføring eller drift af siden.

Kontakt Digitaloptimize


Har du spørgsmål eller andet så tøv ikke med

at kontakte Digitaloptimize.