Få organisk vækst i din virksomhed og gør dig synlig med SEO-optimering

SEO-optimering kan hjælpe dig og din virksomhed, med at blive fundet på Google, når dine potentielle kunder søger efter dine produkter og ydelser.

SEO kan være en god kanal til dig digitale marketing setup, da du ikke skal betale pr. klik. Og kan derfor, kan det være en billig fra trafikkilde, som du altid kan arbejde videre med i dit marketing-setup.

Analyse

Før vores indledende dialog har Digitaloptimize lavet en grundlæggende søgeordsanalyse. Efter vores samtale laver Digitaloptimize en grundigere analyse baseret på indsigter, vi har fået gennem samtalen.


Eksekvering

Når den indledende dialog er afholdt går vi igang med eksekveringen af strategien. Det er her, vi sørger for at optimere både din hjemmeside, dine tekster.


Optimering

Digitaloptimize optimerer løbende din side, søgeordene og laver løbende analyse, der giver en indsigt i nye muligheder, på den måde sørger Digitaloptimize for, at dine konkurrenter ikke pludselig overhaler dig.


Rapportering

Digitaloptimize udfører en månedlig evaluering af SEO-indsatsen, som du får tilsendt. Desuden står Digitaloptimize også til rådighed for en uddybende dialog. På den måde er du altid med på, hvordan det går.

Ønsker du et fast flow af nye kundehenvendelser?

SEO er en god ting at investerer i, hvis du har en fungerende forretning eller allerede har styr på de andre marketing kanaler.


Lad os tage en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker, og ikke mindst dit budget. Hvis jeg vurderer at der er en god mulighed for succes, kan Digitaloptimize tilbyde dig at lave en skræddersyet løsning indenfor SEO til dig og din virksomhed.

Er SEO det rigtige tiltag for dig og din virksomhed?

Det er ikke sikkert at SEO er det rigtige valg for dig og din virksomhed, på nuværende tidpunkt og derfor hjælper Digitaloptimize dig også med at vurdere dette inden der laves en aftale.


Det kan også være du har et begrænset budget eller at et konkurrencepræget marked kan være årsagen til at du er bedre stillet med at bruge dit budget på annoncering på Google eller sociale medier i stedet, til at starte med.

Digitaloptimize kommer hele vejen rundt

Søgeordsanalyse

Digitaloptimize udarbejder en detaljeret søgeordsanalyse der dækker over søgeord, volume, markedsanalyse samt sværhedsgrad.

Lokal SEO

For lokale virksomheder er lokal SEO førsteprioritet. Lokal SEO dækker bl.a. over Google Business, Schema.org og Onpage.

On-page SEO

On-page SEO dækker over META titler, META beskrivelser, brugeroplevelse, sitemap, og sammenkobling af sociale profiler mv.

SEO tekst

I dag er det et krav med lange tekster og godt indhold. Det sørge Digitaloptimize for, samtidig med at vi rammer de nærliggende søgeord.

Ekstern linkbuilding

Ekstern linkbuilding er den vigtigste renking faktor efter det basale er på plads.

Teknisk SEO

Teknisk SEO dækker over hastighedsoptimering, Google Pagespeed Score, Schema.ord, Semantisk HTML mm.

SEO priser

6 Timers SEO / måneden

4.000,- / md.

5.500,- / md.

9 Timers SEO / måneden

2 eksempler på hvordan en SEO-aftale kan se ud

Digitaloptimize har forsøgt at give dig et overblik over eksempler på priser ved at opstille dem nemt og overskueligt. Digitaloptimize tilbyder SEO i forskellige prisniveauer, så du nemt kan vurderer, hvilket budget som passer til dig og din virksomhed.

Startup

Perfekt til dig der har en mindre virksomhed eller er nystartet virksomhed der sideløbende med annoncering vil værste organisk over en længere periode.

Business

Perfekt til dig der har en mindre virksomhed eller er nystartet virksomhed der sideløbende med annoncering vil værste organisk over en længere periode.

Kontakt Digitaloptimize

Har du spørgsmål eller andet så tøv ikke med

at kontakte Digitaloptimize.