Digitaloptimize – et Digitalt Brand Agency

Digitaloptimize er et webbureau beliggende i Næstved, Digitaloptimize udfører professionelt arbejde til priser der er til at forstå. Jeg udvikler og designer hjemmesider, webshops, logoer og hjælper dig med din online tilstedeværelse, så dine kunder får en oplevelse hver gang de besøger dig. Jeg sætter en ære i mit håndværk, og leverer aldrig halve løsninger.


Mit vigtigste mål er at du er tilfreds og har fået dækket dine behov og ønsker til din online tilstedeværelse. Derfor prioriterer jeg den gode dialog, så du får det du ønsker. Kvaliteten er i højsædet når Digitaloptimize tager hånd om din online tilstedeværelse.

Digitaloptimize en virksomhed der er drevet af en enkelt “kvinde”


Navnet er Linea Andersen og jeg har en bred vifte af erfaringer fra forskellige fag, da jeg både er faglært tjener, har en videregående uddannelse som serviceøkonom og en professionsbacheloruddannelse i e-handel fra UCL i Odense.


Derfor mener jeg at jeg har de nødvendige resourcer til at sætte mig ind i din virksomhed med dine behov og ønsker for din virksomhed.Kontakt Digitaloptimize

Har du spørgsmål eller andre så tøv ikke med

at kontakte Digitaloptimize.