Logo design efter dine

behov og ønsker

Har du lige startet en ny virksomhed eller skal du re-brande en eksisterende? Ved Digitaloptimize designer vi professionelle og kreative logoer til alle typer af virksomheder. Designet vil være et nærværende og personligt visuelt design, for at skabe din identitet online.

Når Digitaloptimize skal designe jeres nye logo, arbejder vi udfra jeres virksomhedsværdier, og fortælling så logoet netop passer

til virksomheden.

Logoet er dit kendetegn

Dit logo er dit brand og det er dit kendetegn.

Det er derfor vigtigt, at dit logo symboliserer din virksomheds værdier, og at dine og din virksomheds interesser kan identificeres i logoet.

Ligeså er det også vigtigt at dit logo er genkendeligt, din målgruppe skal uden tøven kunne afkode jeres logo i de første sekunder de kigger

på det.

Dit nye logo skal være genkendeligt og kunne fungere i en sammenhæng, men det skal ligeledes kunne stå selvstændigt. Derudover skal dit nye logo kunne fungere på alle platforme- dette vil sige både på hjemmesiden, de sociale medier og

på tryk.


Hvad får du ved Digitaloptimize

Behov/Kravspecifikation

Vi tager en snak med dig, om netop dine behov og ideér. Ved at vi har denne indledende samtale, kan vi spore os ind på dig og dine behov og ideér til dit logo.

Design

Når vi har haft samtalen om dine behov og ideér, designes tre logoer ud fra vores indledende samtale.

Tilretning

Engang imellem, skal der tilrettes i forhold til de første udkast. Rettelserne foregår i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og ønsker til dit logo design. I alt designes der fire logoer hvor et af de fire forhåbentlig er dit kommende logo.

Udgivelse af logo design

I alt designes der fire logoer, hvor et af de fire forhåbentlig er dit kommende logo. Som du nu vil få tilsendt i formater så det både passer til din hjemmeside, de sociale medier og til tryk.

Designs by Digitaloptimize

Logo pris

Enkel logo
Enkel logo stil
Symbol + firmanavn
En klar idé om hvilken stil du kan lide


Time pris 550,-

Time pris 999,-

Komplekst logo
Komplekst design
Symbol + Firmanavn
En klar idé om hvilken stil du kan lide


Kontakt Digitaloptimize

Har du spørgsmål eller andet så tøv ikke med

at kontakte Digitaloptimize.