Hjemmeside efter

dine behov og ønsker


Vælger du at få designet eller optimeret din hjemmeside ved Digitaloptimize, får du en professionel hjemmeside efter dine behov og ønsker, med kvalitet og personlighed i højsædet.

Hos Digitaloptimize slipper du for uforudsete udgifter og betaler kun for det du har brug for. Du vælger den hjemmesideløsning der passer bedst til dine behov og ønsker, og får en hjemmeside til en fair pris, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten

af din hjemmeside.Behov/Kravspecifikation

Uanset størrelsen på din hjemmeside, så skal vi have en snak med dig, om netop dine behov og ønsker, hvilke ydelser og marked din hjemmeside skal ramme. Ved at vi har denne indledende samtale, kan vi spore os ind på dig og dine behov og ønsker for funktionaliteter m.m.


Tilbud

Ud fra vores indledende samtale, kan der udarbejdes et tilbud, som udpensler hver enkelt funktionalitet og hvad det kommer til at koste. Det giver dig et godt overblik.


Design

Når du har godkendt tilbuddet, så vil du få en snak omkring ønsker for dit design, billeder, ikoner m.v. Efterfølgende vil der blive designet en forside samt undersider, som du vil modtage og vi sammen vil nå i mål med.


Tilretning

Engang imellem skal der tilrettes i forhold til det første udkast. Rettelserne foregår i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og ønsker til

din hjemmeside.

Hvad får du ved Digitaloptimize

Personlig rådgivning

Ved Digitaloptimize menes det at god rådgivning og proaktivitet er opskriften på et godt samarbejde. Og at vi med en god dialog kommer længst i samarbejdet, derfor er dette inkluderet i din hjemmeside pris. Du får altså en personlig rådgiver tilkoblet igennem hele projektet.


Sikkerhed & funktionalitet

Uanset størrelsen og prisen på en hjemmeside hos Digitaloptimize, så er fællesnævneren for samtlige projekter at de er gennemførte. Ved Digitaloptimize går jeg op i at det produkt og ydelse der leveres er professionelt, funktionelt og sikkert. Derfor får du dette med i din hjemmeside pris.


WordPress

Jeg leverer alle hjemmesider i det mest populære CMS WordPress. Dette gør, at din hjemmeside er utrolig nem at redigere i efterfølgende. Du får altså det mest brugervenlige CMS system, som samtidig er bygget på et godt teknisk fundament.


100% tilpasset dine behov & ønsker

Inkluderet i din hjemmeside pris er at den foruden af være professionel, er den også 100% tilpasset dine behov og ønsker. Ingen opgaver er for små eller store, det vigtigste for Digitaloptimize er helt simpelt at du er tilfreds med løsningen. Jeg lytter altid til dine behov og ønsker, og undersøger mulighederne på markedet. Har du derfor atypiske ønsker til din nye hjemmeside så tager vi en snak om dette.


Hvad koster en hjemmeside

Et spørgsmål som ofte stilles,

“Hvad koster en hjemmeside?” eller “kan du komme med en pris på en hjemmeside?” Dette er ofte stillede spørgsmål. Som med alle andre ydelser ønsker man at få en gennemskuelig pris som er fast og hvor regningen ikke løber løbsk. Med en hjemmeside pris ved Digitaloptimize er der ingen uforudsete regninger.Simpel hjemmeside

En pris for simpel hjemmeside, hvor du står godt som selvstændig. Den er selvfølgelig skræddersyet efter dine behov og ønsker og kan det en hjemmeside skal kunne.

Fra 9.900 kr.


Større hjemmeside

Her får du en større hjemmeside med flere funktioner.

Fra 14.000 – 20.000 kr.


Hjemmeside for de

mellemstore virksomheder

Her går vi helt op i større lag og får en dybt gennemgående hjemmeside med mange avancerede funktionaliteter og mange landingssider

Fra 20.000 kr.


Digitaloptimize’s komplette løsninger til prisen

Når du køber en ny hjemmeside ved Digitaloptimize vil du hurtigt mærke engagement i din virksomhed.

Allerede i den indledende samtale gør jeg en indsats for at forstå dine nuværende udfordringer og muligheder. En forståelse for din forretning er nødvendig, for at komme bedst muligt i mål med dit projekt. Det er vigtigt at du får følelsen af, at jeg tager medansvar og udviser en reel interesse. Din online succes er mit mål uanset og du “bare” køber en hjemmeside eller om vi har et samarbejde, der fortsætter med markedsføring eller drift af siden.

Kontakt Digitaloptimize

Har du spørgsmål eller andet så tøv ikke med

at kontakte Digitaloptimize.